Nya tillfälliga pass.

Lilla Ps mormor och morfar kom en sväng igår på förmiddagen. Med sig hade de en god sockerkaka som fikades med en kopp kaffe. Jo nu kan jag minsann ta en liten kopp då och då, OM det är en liten skvätt mjölk i. Jag har aldrig haft mjölk i kaffet innan, inte ens när jag började dricka kaffe som känns som typ hundra år sedan. Tycker att det förstör så mycket, blir blaskigt och den bästa aromen försvinner. Men det där är ju en smaksak och just nu gör det att jag kan ta en god kopp. Konstigt hur kroppen med en liten helt plötsligt bara ändrar sig. Från att dricka flera koppar om dagen till att tycka att det smakar rävpiss och bara lukten kan få en att kväljas.

Lilla P la sig ute i vagnen, morföräldrarna åkte, C ner till lagårn och jag hoppade in i Brum-Brum. Som det ofta blir så tar det slut på mat hos alla djur samtidigt. Så det kördes en hel drös balar till häckarna både här och där. Hann klart lagomt till att Lilla P slog upp sina blå. Det åts lite mellis och så kom morfarn in genom dörren igen. Lilla P fick åka med han hem till dom så kunde C fortsätta i lagårn och jag drog iväg på jobb. Nytt jobb, men tillfälligt. En bonde i grannbyn behövde lite akut hjälp då en ledig helt var inplanerad och en anställd som gjort illa sig. Så jag fick rycka in. Ännu en ny lagård, med nya damer och nya rutiner men med en erfaren anställd till hands gick det prima.

Hämtning av den Lilla efter passet och så en tidig kväll i säng.

Imorse klev jag upp tupptidigt (det är ju kolsvart ute nu tidigt på mornarna!) i spöregn och åkte till samma gård. Ett morgonpass direkt på. Det gick fint det med och jag kommer hem till två nyvakna pojkar. Ja nog är det självklart att de ska sova länge när de är själva hemma…

Haha, jag började med det här inlägget för flera timmar sedan! Men ibland tar det lite längre tid att få ihop och klart än andra gånger. Men nu så nu avrundar jag detta med en resterande ledig söndag. Regnet hänger i luften så kanske lite innefix och så idag.

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.