Hux-flux-sugen.

Det känns som fredagkväll. Och det är det ju nästan för min del. En sista dag på Borta-gården för den här veckan är avklarad. Jag kunde vara kvar lite längre idag då farfar Hans hämtade på dagis.

Och när jag kom hem på gården så möts jag av det här;

​En Liten som var med pappa i lagårn. Det ska gjutas ut lite vid foderbordet så det grejas inför det. Han far ju omkring så väldigt den där Lilla men C kom på den briljanta idén och spadade upp en provisorisk liten sandlåda. Där satt han stund och lekte, i alla fall tills han kom på att det var roligare att hjälpa pappa igen med att banka ut sand och bryta av tumstockar. 

Jag tog med han in och fixade middag till alla tre herrar, ja inklusive mig själv också såklart. 

Sen har vi inte hunnit med så mycket mer idag. Den Lilla sövdes ute i vagnen och det har plockats lite här inne. Gått igenom lite papper och post och sånt där tråkigt bla. 

Blev hux-flux-sugen på varm choklad här på kvällskvisten så en stor kopp med varm mjölk, direkt från gård, sådär lite gräddigare och så hemmagjord choklad såklart med kakao och lite socker. En ostmacka, limpa satt som en smäck till. Ännu en sån där preggogrej. Jag äter knappt bröd i vanliga fall. Gör jag det är det sådär riktigt mörkt. ”Torrt och hårt” brukar C säga. Men nu är en saftig vit limpa så ofantligt god! 

Så med gott, lite annorlunda kvällsfika säger jag nu godnatt och går och lägger mig. Ser fram emot en liten sovmorgon imorgonbitti men det ska vi inte hoppas allt för mycket på med vår lilla vakna-tidigt-med-mamma-pojke. Men hoppas kan man ju!

Godnatt där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.