Ja, en typ av fredag.

Hör och häpna, jag fick sova nästan till åtta imorse! Några små vakningar men pappan tok den lilla under armen och så somnade han om, woho på den liksom!

Sen hade vi en lång mysig morgon. Eller ja mysig och mysig. En sån där dag då stora P inte har kännt sig på topp. Den här graviditeten är som sagt väldigt olik den första. Något som också är annorlunda är humöret. Det som vi trodde skulle vara värre den första gången. Men det kommer nu. Hormoner all over the place. Lättirriterad och kan brusa upp för minsta lilla. Fast jag kan behärska det många gånger. Jag vet ju varför det känns som att jag vill skälla ut C för att han inte köpte rätt skinka eller att laddaren till telefonen ligger kvar nere när jag vill ladda min över natten uppe… Ja ni hör ju. Obetydliga saker liksom sväller och vill explodera i mitt huvud. Men ofta blir det inga explosioner utan jag tänker, det är bara hormoner P. Så jag andas, försöker svälja och kan ge en liten kommentar istället. Eller en blick, som ofta säger mer än en massa ord… Sen att det gråts till reklam eller när någon gör nånting bra eller omtänksamt på tv, det är den andra sidan av dessa hormoner.

Hur som helst så blev min fredag inte alls som jag hade tänkt. Allt som jag nu hade tänkt göra på min lediga dag. Det lektes med Lilla P och det är ju förstås supermysigt. Det åts lunch och så somnade den Lilla i vagnen. Jag passade då på att hoppa in i traktorn och köra balar till korna. Lilla P vaknade innan jag var helt klar så han fick åka med den sista balen i trakorn. Strumplös direkt från vagnen.

Sedan tog farfar Hans över den Lilla. C häll på nere i lagårn och jag bytte om och åkte mot jobb. Eftermiddagsjölkning på andra gården.

Kommer hem när det är dags att nattats, samtidigt som mat ska lagas. Hungrig. En liten som inte vill somna på en stund.

C kom och tog över nattning så jag äntigen kunde slänga i mig maten. Köttbullar med överkokta makaroner blev det denna fredagkväll, sådär halv nio. En skön dusch och nu soffläge med ögon som faller ihop när som helst så dags för sängen.

Imorgon är det helt ledigt på jobba-borta-fronten. Och så ska vi på kalas. Det låter ju inte dumt, eller hur?

Godnatt!

Lite färggranna bilder från balkonglådorna i eftermiddagssolen igår. Det ljusar upp den annars lite grå dagen idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.