Mys och lek och lite traktorkörning på toppen.

Efter en mysig morgon igår morse med gos i soffan, som inte alls brukar vara poppis för den Lilla, då sitta still inte är nån favoritsyssla. Ett tecken på att han inte är riktigt hundra alltså. Men otroligt mysigt tyckte mamman i alla fall!

Men efter en lugn morgon så fick han mera energi och vi gick ut för att utfodra djuren. Hjälpte pappan att dra igång Brum-brum också.

När Lilla P sedan sov ute i vagnen passade mamman på att ta den stora säcken pant och åka på affärn. Vilken känsla att åka på affären utan barn! Pappan var hemma på gården såklart.

Sen hade vi en världsmysig eftermiddag. Vi lekte och lekte! La det nya pusslet, byggde duplo, la tågbana och så såklart med nya fina lilla lagårn och djuren i playmobil-kittet som kommit från Belgien.

IMG_4554 IMG_4558 IMG_4561

Ja, också är det ju såklart en massa bus med Kajsa.

IMG_4566

 

Det lagades mat och pappan var inne till klockan så slog läggdags och han la Lilla P. Mamman passade på att köra ett träningspass innan en skön dusch och soffläge.

Idag är det en betydligt piggare Lilla P, på alla fronter. Vi har ett litet uppdrag planerat annars tar vi dagen som den kommer.

Godmorgon!

2 reaktioner till “Mys och lek och lite traktorkörning på toppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.