Det är tanken som räknas.

Jag och Lilla P gjorde världens bedrift igår. Vi drog till norra staden för ett ärende till pappan på Jula och passade på att handla lite på den där inköpslistan inför jul. Då vi var ensamma och inte i den staden jag hade tänkt åka och göra Stora julhandeln i så la jag ingen press på mig att försöka bli klar-klar.

Men efter stopp på Jula och Rusta så stannade vi till på stan en sväng och efter en liten början så insåg jag, Det här kan ju gå ju! Och strax före affärerna stängde så var jag klar! Såå skönt! Så förhoppningsvis behövs nu ingen mer stadsresa innan jul, woho! Jag är så glad att Lilla P finner sig i att sitta i vagnen sådär när vi är på stan. Mycket att titta på såklart. Men det blir ju lite sisådär med sömnen. Så han sov i bilen påväg hem.

Och väl hemma så började v direkt med maten. Pappan var hos en grannbonde och hjälpte till i lagårn. Så jag tänkte bjuda han på favoritmat när han kom hem. En stek åkte in i ugnen och potatis skalades och skars upp. Hemmagjorda pommes var planen. Vi har en sån där riktigt fritös. C är ju från Belgien och där friterar man gärna, och just pommes frites är en favvo i hans matvärld. Jag har knappt använt den där fritösen så fick rådfråga svärmor om hur man gjorde.

Lilla P fick äta middag innan så kunde vi äta mat tillsammans på tu man hand sedan.

Pappan la Lilla P när han kom hem och jag gjorde i ordning maten, som inte riktigt blev som det var tänkt. De där stripsen blev lite väl friterade (gick ju superfort!) och den där Lilla ville inte somna som han brukar där uppe.

Så det slutade med att vi åt var för sig ändå. Men middagen var uppskattad ändå. Sen att det inte blev helt som tanken var det gör ju mindre. Småbarnslivet helt enkelt. IMG_4638IMG_4644IMG_4661

Ja där ser ni mattan också som C hade med sig hem i bilen när han åkte från Belgien sist. Passade ju super i vårt vardagsrum!

IMG_4675

Men en mysig kväll fick vi i alla fall, med sista programmet av Så Mycket Bättre.

Nu har vi morgon och det tredje ljuset brinner. Tänk så fot det går! En mamma och mage har veckobyte också, v.29 och den tredje trimestern är påbörjad! Mer som går fort ❤

IMG_4671

Nu ska vi åka och hälsa på gammelmormor och gammelmorfar. Trevlig Söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.