Att ta revansch!

Sista jobbdagen, nu tar jag revansch på förra graviditeten. Då jag under flera månader tänkte börja trappa ner på jobb,  men förgäves. Mjölkkor,  en krånglande lagårn och inga anställda så gick inte det enligt plan. Var i lagårn och seminerade fem kor MED värkar när det var dags liksom. Men nu,  nu tusan.

Men dessa dagar är det fullt upp ändå. Lagårn ska bli klar, det ska julstökas, det är ju dopparedagen snart?! Jag som tyckte att jag hade sån koll på allt, var ute i god tid med ditten och datten. Men nu är det bara dagar från och granen är inte ens hämtad… Så det blir ett av dagens uppdrag, gran. Men också barnmorska och bank nu på förmiddagen och innan det köra mat till korna. Sedan något slags julbak med syster men också hjälpa C lite med det sista i lagårn. Ledig dag från borta-jobb men mycket att göra,  minst sagt!

Så nu måste jag skynda mig att äta gröt så vi kan gå ut och utfodra. Godmorgon!

 

Lilla P ska såklart hänga med i traktorn!

DSC_0145

 

2 reaktioner till “Att ta revansch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.