Hemmadag.

En hemmadag idag igen. Det är svårt att vänja sig vid det kan jag tycka. Hemma med min unge och min ofödda lilla krabat i magen. Den där ofödda som är så galet aktiv nu! Det buffas och grejas mycket under dagarna. Jag älskar det!

Vi hade en lång duplostund idag innan lunch.

Vi byggde ett garage till brandbilen som hade en bil på släp och såklart körde omkring med en kossa på stegen, heelt normalt, ju!

IMG_5049

Och så har det städfejas lite mer här hemma. Med världens städhjälp, såklart. Dammsugning och golvtorkning. Och så en massa bus. Vi rejsade genom huset med polisbilen. Mamman drog i snöret och sprang från rum till rum, ungen tjöt av skratt. Pappan åkte iväg och mjölkade även på eftermiddagen.

Han som pep iväg till städskåpet tyst och lytt medans jag torkade golvet och hämtade två skurborstar! Snacka om effektiv, med en golvmopp och två borstar! Men det var till att hålla ett öga hela tiden så det inte skulle bli en pippi-situation av det hela…

IMG_5050

Vi har kikat på Bolibompa nu och pappa C har kommit in genom dörren. Den här mamman har både känningar i bäcken och sammandragningar så nu blir det en lugn kväll för preggot.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.