Att känna sig trött igen.

C klev upp strax efter fyra imorse, nästan ett år sedan sist! Morgonmjölkning hos en grannbonde. Lilla P och jag klev upp och åt frukost för oss själva. Vi degade och lekte hela förmiddagen. Med solen som sken ute kändes det så himla dumt att vara inne men den här mamman var så olidligt trött! Från att ha tyckt att den där tröttheten varit borta och ett järnvärde som är påväg uppåt så har det nu slagit till igen. Kommer som i omgångar och jag vill bara sova. När det inte heller går att ta en härlig promenad (får ont) så tröt motivationen fullständigt att packa på oss kläder och gå ut.

Men efter Lilla Ps sovning ute i vagnen och en stunds vila för mamman och pappan som kommit hem så fanns lite mer energi där på eftermiddagen. Gammelmormor och gammelmorfar kom förbi en sväng och sen gick vi ut. Kollade när pappan skrapade och halmade i lagårn och åkte pulka.

En kväll med matlagning och en till sats matbröd och så en massa plock. Efter gårdagens latdag så fanns det nu en del leksaker att lägga på sin plats. Men nu är både middag och bakning bortdiskad, rent på leksaker från golv och preggot ska nu pusta ut i soffan tillsammans med sin man. Han ska upp igen imorgonbitti så det blir en tidig kväll igen.

Trevlig kväll hörrni!

DSC_0099

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.