Spannmålslyftet.

Godkväll.

Här är det nattat av en Liten och Jag sitter i vardagsrummet och skriver. Det är fullt prat inne i köket. Lrfs lokalavdelning har styrelsemöte här ikväll där C är ordförande.

Tidigare idag har vi varit på Nordvik på ‘Spannmålslyftet’ som Maskinringen anordnar. Det ska vara några träffar där det pratas just spannmål. Vi har inte sått något spannmål hittils, bara grönfoder med insådd på det som plöjts och i fjol lite vete som vi balade. Men nu kanske det skulle vara intressant men helst då för just halmens skull! Kanske rent av strunta i att tröska och bara slå och bala för att få egen halm (som annars är svindyr att köpa!). I år har vi balat en hel massa hektar förväxt gräs som vi ströar med, men även varvar med halm som vi fått ta rätt på av grannbönder. Så ja vi får se hur vi gör.

Lunch fick vi också och det är alltid lär man sig nånting på såna här träffar man kan ta till sig.

Lilla P hade sin andra och sista dag på dagis för den här veckan. Så när vi kom hem åkte jag och hämtade han och sedan for pappan iväg till grannbonden för några timmars jobb.

Lilla P och jag lagade middag och förberedde sedan för kvällens möte med att bre mackor och fixa fika.

Lilla P väntade otåligt på att de skulle börjas fika och satt sedan med gänget på stora stolen och åt kvällsmacka, himla nöjd. 

IMG_5218

Nu kör vi en lugn stund  innan sängen kallar.

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.