Vårstädning

Vårvärme har kommit hit till oss. Igår och idag har plusgraderna tickat uppåt i massor.

Lilla P skjutsades på Järnsta på förmiddagen. Natasja och hennes vän åkte iväg på dagsutflykt och jag och C tog den där vårstädardagen. Ja Lillasyster var ju också med såklart men hon långsov i vagnen. Källaren städades ur, Kajsas femtioelva pinnar plockades bort från gräsmatta och så plockades det runt lagårn. Det som göms i snö… Och blåser iväg i storm! Balplast som åkt på äventyr från den samlade högen, och allmänt plock. C storrengjorde foderbordet också nu när is äntligen gick att få lös med skopan. Vi blev rakt svettiga när vi höll på att jobba i detta lite varmare väder!

Snapchat-1099231303

Vi tog en paus mitt i för mat till de stora och amning till den lilla. Och efter lite mera jobbande var det dags att hämta Lilla P. Han som lekte så glatt i den lilla roliga bäcken och inte alls tyckte att det var dags för hemgång.

DSC_0726

Det är ju ett lyxproblem egentligen, att han inte vill åka hem. Han trivs så bra där på Järnsta och det ska man ju vara himla glad över! Men det är ju inte alltid så kul att måsta dra ungen därifrån,  typ. Tydligen så var jag likadan enligt min mor. Ja han är ju lik mamman och inte bara till utseendet då…

Och nu har vi kväll. Pappan har gått ut för lite balkörning och jag har nattat Storebror som tog lite tid på sig idag till skillnad från igår då han somnade bums. Så olika från kväll till kväll med den där lille pojken alltså.

Mys i soffan blir det för oss nu, trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.