Innemys med Astrid.

Gårdagens surväder kan man säga att vi tog tillvara på. När kidsen sov ute i vagnen på altanen med sövande smattrande regn på taket så gick jag och pappan ut i lagårn. Vi tittade, funderade och bara pratade kor han och jag. En sån där stund som är kärlek för oss. Att vara bland djuren och prata om intresset vi båda brinner för.

Och med regnet som föll envist så var det inte någon av oss som hade lust att hitta på nått utomhus så vi gick in. Tog in barnen och hade eftermiddagsmys inne, hela familjen. Vi satte på en film, Lilla Ps allra första långfilm! Barnen i Bullerbyn. Jag och min syster är uppväxta med Astrid Lindgren rakt igenom nästan. I VHS-hyllan är det mest Astrids filmer. Så det är liksom självklart att introducera Bullerbyn, Pippi, Emil, Saltkråkan och de andra för våra barn för visst är de helt underbara! Så jag hoppas att de kommer att uppskatta dessa lika mycket som jag och min syster har gjort.

Så en riktig inne-mys-dag hade vi igår när vädret var så himla tråkigt.

Och idag har vi samma surväder. Pappan har varit och morgonmjölkat och Lilla P har en dag på dagis. Just nu sörplar de vuxna kaffe och en bäbis sörplar mammamat.

Dagsupplägg planeras!

Sex veckor blev den här lilla Skruttan igår också! 

received_10212816321470784

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.