Studiebesök och 5000!!

Familjehäng ute på gården på förmiddagen idag. Lillasyster i vagnen och vi andra pysslade på med det ena och det andra. Skottade fram foder till djuren bla. En favvosyssla tycker Lilla P. Han har nu fått en egen högaffel också, en gammal med trasigt skaft, vilket passar han perfekt! Den blir inte så tung och otymplig för han.

DSC_0799

Sen en liten stund i sandlådan och lek med Kajsa innan vi gick in för lunch.

DSC_0805

Sen la sig barnen i vagnen ute och så kom det ett gäng LRFare. Ett litet studiebesök här på gården efter månadens ”Bondfika”. De kikade lite i lagårn hur vi byggt om och så.

Efter mellis åkte jag och kidsen till lilla södra staden och gick på en sån där stor Ica Maxi. Vi handlar ju mest på lill-Ica här på orten. Just för att det såklart är närmast men också för att stödja det lokala. Men idag var det lite annat småplock jag skulle ha så då blev det en tur dit. Och så passade vi på att hälsa på kusin Nathalie och hennes tvillingpojkar.

Väl hemma blev det middag i hungra magar och nu har vi gjort kväll. En stund i soffan innan sängen kallar, trevlig kväll!

Och! Jag har nu över 5000 följare på min instagram! Helt galet så häftigt! Att så många vill hänga med i vår vardag, med livet som bonde, jobbet på gården, familjelivet och allt vad det innebär. Och precis lika glad är jag för alla er som kikar in här! Puss på er! (Jag heter mittlivsombonde även på instagram!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.