Gräsklippsupplivning och ett snyggt as.

Godkväll.

En regndag idag där det egentligen inte kom så mycket regn. Men vi körde på regndag ändå. Passade på med innefix. Lilla P skjutsades med traktor på Järnsta och sedan har det grejats på lite här inne.

Ja jag började med att köra några balar till korna i regnet och skotta fram foder till kvigorna och så.

Fick hjälp av farfar att sätta upp mörka rullgardiner i vårt sovrum också. De som legat i sina förpackningar sedan i höstas typ då de införskaffades. Det är ju liksom dagsljust hela natten nu nästan och så ljuvligt som det är så är det inte lika fantastiskt att det vaknar en liten pojke kl 05 och tycker att det är morgon. Hoppas i alla fall att det beror på ljuset!

Pappan kom hem till middagen efter Borta-jobb och så kom morfarn också. Han fick mat och sedan har kvällen spenderas ute med gräsklippsskruvning. C stängslade lite här på hemmaplan och jag och Hedvig stod mest och tittade på då morfar och farfar återupplivade gräsklipparen. Lilla P sussade gott i vagnen och lillasyrran hade vaken-tid och hängde i selen på morsan.

Kvigorna och stora tjuren som gått i hagen/inne i lagårn gick komma på ett angränsande grönbete nu ikväll.

DSC_1370

En stor tjur (inget fan av det där aset alltså! Inte av tjurar överhuvudtaget!! Usch!) Men snygg är han, särskilt i grönska framför en blommande hägg. DSC_1371

Och så avslutades det med att ena gräsmattan klipptes, får första gången i år, tror ni att det behövdes?! Såå skönt och fint att få det gjort!

Och nu är det godnatt godnatt. Imorgon är det lite grejer som ska hinnas med innan lite äventyr på eftermiddagen så hög tid att sova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.