Förhoppningsvis början till lite mer planering.

Lilla P åkte med pappan i traktorn på borta-jobb. Ett annat borta-jobb än det uppe i övik. Han ska hjälpa till med skörden på ”Borta-gården”, där jag jobbade förra året.

Jag och lillasyster åkte en sväng till ministan för lit ärenden. Lantmagasinet bla och så har jag gjort mitt livs första veckohandling! Tror jag i alla fall, att det blev en veckohandling alltså. Har vi tur så kan vi knåpa ihop en middag ett par dagar i alla fall på rad utan att behöva åka på affären. Kanske är detta början till lite mer planerad veckomat, det skulle vara nice i så fall! Hur gör ni? Planerar ni mat veckovis? Har så himla svårt att komma på och variera dag efter dag!

En liten tur in på Kappahl där de hade 70% på all rea! Fyndade några plagg till barnen för en liten summa, kanon! Inte alls så himla urplockat heller som det kan vara i slutet av rea såhär.

Sedan åkte jag förbi Borta-gården och plockade upp den lilla pojken som följde med hem igen.

20707114_10214151398566877_522049799_o

En nöjd pojke klev ur traktorn efter flera timmars åkande med pappa och stor gräsvagn!

Nu är det dags för nattning av en Liten P. Lite sent men det blir så mamman försöker få bukt på bokföringspapper! Men nu så, tror jag det blev löst, för nu!

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.