En närmare flytt!

En gårdag med pappan på hemmaplan.

Med familjejobb på förmiddagen. Lite grejande vid lagårn. Städning, utfodring och sånt. Vi har nu öppnat in till lagårn så kossorna kan gå in och äta men ändå vara ute. Det blir mycket bättre så, att ställa balar på foder bordet än att ställa på en vagn på betet, det blir så mycket spill! För nu finns det inte så pass mycket gräs att de klarar sig på bara betet.

Mamman och Lillsnoffsan fixade sedan en läckande vattenslang till badkaret på hygget.

DSC_2031

Ville inte ha henne uppe vid vägen så rullade ner henne i diket, inga problem sa Hedvig!

Vi gick sedan och vattnade i mammans växthus.

DSC_2037 DSC_2043 DSC_2044

Bebben lekte tittut med mysfilten och mamman tappar fokus för en stund och går sönder lite av kärlet till den lilla flickan.

Vi åkte sedan hela familjen till Järnsta. Vår gräsklipparvecka där. En gång per sommar klipper man gräset på Lilla Ps förskola. En svettig stund! Lillasyster sov i vagnen och Lilla P var ju så hemma där gården. Han satt där på hans favvoplats och lekte – i sandlådan.

Raka spåret sedan till Lilla staden söder om oss. Ett litet flyttlass kom, Cs syster med familj! De har flyttat hit! Så roligt. Första gången vi har de nära. Då de bott överallt i världen känns det som men de senaste åren i Karlskrona. Inte direkt jättenära att bara åka och hälsa på det heller liksom (nästan 100 mil!) så att de nu är en halvtimme ifrån känns riktigt roligt! Inte minst för att barnen, kusinerna kommer kunna ses oftare.

Så där tillbringade vi kvällen, beställde mat och åt i den nyuppsatta soffan.

Idag är C på balningsuppdrag. En förmiddag med plock och tvätt och sånt här inne men nu ska vi ta oss ut!

Härlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.