Att luras lite av det gyllene kornet.

En till dag av slåtter igår. Lillsnoffsa än med i traktorn hela dagen. Det går sådär fantastiskt bra. Så himla tacksamt med två barn som gillat att åka traktor, hade blivit lite extra kämpigt annars.

IMG_20171109_081357_822

_20171109_082429

Härligt sol hela dagen. Men var förvillas lite då man ibland kliver ut ur traktorn, vad kallt det är! Det förknippas ju så med sommar när det slås och när man kör över det gyllene kornet med en skinande sol över sig ja då känns det som att en sommardag ska slå emot en när man öppnar dörren!

Vi blev nästan klara igår. En dag till så är vi i hamn! Men inte idag. För idag ska vi dra en sväng till stan nu på förmiddagen. C har en telefon som ska lämnas in för lagning så lite andra små ärenden. Senare är det den årliga fotografering på Järnsta som vi ska hem till. Lilla P är ledig idag så vi får åka dit ändå.

Ha en bra dag!

2 reaktioner till “Att luras lite av det gyllene kornet.

 1. Hej Paulina.
  Kikar in här med jämna mellanrum och följer med glädje dig i din vardag 😊

  Jag undrar om du har några bra tips på vägen till en ”hobbybonde” som mig som får hem mina första charolaiskvigor i dagarna.

  Gilla

  1. Hej! Så roligt att du kikar in här 😊 Vad kul med Köttisar! Å så svårt jag kände det blev att direkt bara ge tips såhär men det jag tror är det viktigaste är tålamod. Både med djuren och verksamheten. Nya djur, nya vanor och kor är otroliga vanedjur! Allt som är nytt är läskigt, men ändå nyfikna. Så tålamod med hanteringen, undvik stress. Och så att skaffa sig rutiner. Både för djurens skull och er 😊 Det är det stora och viktiga jag kom att tänka på bara såhär. Men hör gärna av dig om du vill ha mer tips eller så! Lycka till med djuren! Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.