Ny energi.

Jag tror vi slagit värmerekord för denna vinter idag. Många plusgrader, en värmande sol och ”skyfall” från taken. Snön sjunker ihop i en väldans fart och stora vägen är i princip bar (!).

Fick mig en härlig springtur mitt i allt detta. Tabben dock att ta på broddarna. Inte det skönaste att kuta med broddar på asfalt. Men sprang in på en mindre väg där snön låg kvar och fick mig då den där utmanande backen som jag undvikit länge och väl. Men vilken boost! Med bra musik i öronen sprang jag på i lite väl högt tempo och blev så slut att jag var tvungen att ta ett litet stopp på toppen och pusta.

De andra tre hade vilo-och sovstund och detta är min sortens urladdning. Pånyttfylld med fräsch energi

Eftermiddag och halmning i lagårn med hela familjen. Älskar dessa stunder, se hur barnen blir involverad i sysslorna som en självklarhet, skita ner sig och skratta åt en busig ko. ”TokLisa!” utbrast Lilla P när kossan Lisa slängde med huvudet och tog ett skutt i busig anda.

En stund att titta på arbetet vi gjort. Finströat hos nöjda kossor. 

Att ha haft en plan på en härlig stek i ugnen men kommer in efter 18 så fick planen tänkas om. Skitiga ungar hoppade i badkaret och köttbiten skivades upp och stektes istället. Med ett tips från syrran provade vi att göra friterad halloumi och jag säger bara; Gör det! Vi har en fritös men annars är det bara att hetta upp olja i en kastrull! Så himla gott! Här röstades vinnaren till bitarna som inte var panerade alls men, smaken är som baken!

Nu är klockan jättesen. Vi har sett film och lyckats hålla oss vaken hela igenom men nu går ögonen i kors och dags att sova. Imorgon har vi rolig dag att vänta så bäst att skynda sig att få ihop lite sovtimmar.

Godnatt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.