Fint tips och en titt i köket.

Inlägget innehåller en adlink.
Godmorgon.

Jag har ett fint litet tips till er!

Har ni sett så fina kökshanddukar?! Även om man inte är hönstokig så tycker jag dessa är en fin detalj i köket. Tvåpack för bara 59kr och finns här! granngarden.se Sök på k, Kökshandduk Pippi. Det finns även förkläde och tygkasse i samma fina tyg!

Och när vi ändå är i köket. Jag fick en fråga en gång om en som var lite nyfiken på hur det ser ut inne hos oss. Så vi börjar väl i köket!

 

Diskbänken, med den älskade gamla vedspisen. Det är mina föräldrar som gjort köket och min far som designat spiskåpan. Den som får prydas av fint som barnen gjort.

Och det där stora, stora gamla skåpet som min mor ropat hem på auktion. Det var ett projekt som engagerade hela familjen när det skulle in! Det fick stå kvar nu när de flyttade, ingen som hade lust att baxa ut det! Lycko oss va? Det har vi som skafferi i ena delen och förvaring av porslin och annat i andra delen.

Och så lekhörnan där. Så länge barnen är små får den vara här, sedan är ska de få ha lekrummet uppe i stora hallen, precis som vi hade. Men det får bli lite senare när man kan släppa kontrollen över trappen.

Och till sist lilla passagen in till nästa rum som blir vardagsrummet. Men det visar jag en annan dag! Jag är så glad över vårt kök. Att mina föräldrar gjort de så fint och trots att de har några år på nacken så är det inget som behöver göras om i första taget!

Nu ska vi ut i soolen! Ha en fin dag!

 

2 reaktioner till “Fint tips och en titt i köket.

  1. Ett så otroligt fint kök med allt vad man önskar sig. Blir lite avis där :-). Ett kök som står sig i åratal, stort och bra så barnen kan ha lekhörna där ochså. Härligt!

    Gilla

    1. Ja jag älskar vårt kök! 😍 Inget som blir omodernt utan kan vara med hur länge som helst. Rymligt och bra och innehåller allt man vill ha! 💚

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.