Hemmadag med blomsterhörna och familjejobb.

Onsdag och en hemmadag för hela familjen.

Pappan gick ut för att röja lite efter stängslet, träd som fallit över och så runt ”hygget” vi har på andra sidan vägen. Äntligen är nästan all snö borta och det går att komma ut och börja kolla stängsel lite smått. Då det varit så himla segt och mycket snö så är det bara som att man går och väntar på den där explotionen – VÅR! KÖR!

Hade snön försvunnit tidigare hade man kunnat börja kolla stängsel och stängsla åtminstone  innan det torkar upp så pass att man kan ta sig ut på åkern men nu kommer allt verkligen att bli typ samtidigt. Stängsling, plöjning, harvning, sådd, betessläpp, Borta-jobb… Ja som sagt, en intressant vår i år!

Men idag har det varit grått, halvregning och tråkigt väder så på förmiddagen när pappan höll på med motorsågen som och Lillasyster slumrade i vagnen ja då gjorde jag och Lilla P om köket till blomsterhörna. De där skotten jag tog för x antal veckor sedan… Fick äntligen komma i jord!

När blommorna kommit i jord var det någon som var snabbt fram med sin traktor och skopa för att städa jord. Allt blir ju så mycket roligare om man har en traktor, ju!

Men på eftermiddagen gick vi ut allihopa för familjejobb.

Någon skulle visst sova över hos kossorna inatt! 

Härliga timmar med de dagliga sysslorna tillsammans med barnen. Skrapat, halmat och utfodrat djuren. Älskar att se hur det gillar att vara med.

Nu kväll och snart sängen. Imorgon var tanken Borta-jobb, men lite oroligt i lilla magen på Hedvig så vi stannar hemma.

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.