Kanske blir det lite lättare att ha regnjackan över klänningen.. .

Dagar med barnen utan en massa stress. Så skönt det varit.

Lilla Ps lilla feber försvann blixtsnabbt men igårkväll kom den tillbaka och var helt plötsligt mycket högre?! Men idag som bortblåst igen, lite märkligt var det allt.

Hälsat på Gammelmormor har vi gjort,

Provsuttit morfars lilla traktor som kom förbi.

Mamman har fått sig en springtur och lite sånt.

Även kameran har legat lågt dessa dagar. Jag som älskar att fota i vardagen har inte ens haft lust med det. Känns som att de tagits lite vila från många saker nu dessa dagar som det äntligen varit lite lugnare efter en lång, intensiv period.

Och idag lämnade jag av en tagaad liten pojke hos pappan som är nästan på hemmaplan och balar! Och så åkte vi tjejer en tur till stan. Först med en viktigt paketleverans (som var egentliga orsaken med en stadstur på köpet!) till bondekollegor och så en så himla mysig träff av två fina vänner på vägen dit.

Hittade faktiskt lite på härlig rea också, både favriter på Polarn som jag suktat efter som nu var nedsatt och kors i taket en liten blus till mamman!

Nu är det sen, sen kväller. Jag ligger och lyssnar på regnet utanför som börjat falla nu ikväll. Imorgon ska de regna hela dagen men det gör mig faktiskt inte så mycket. Jag är mest glad, att det kommer nederbörd. Sen att det ska välja precis midsommar är väl himla typsikt men alltså, nä. Det spelar ingen roll! Såklart hade man velat haft uppehåll, gjort alla traditioner som alltid med lastbilsflak och hembygdsgård men just i år, när torkan börjar kunna bli något panikartat så känner jag ett lugn och mest en lycka över att det ska regna hela dagen imorgon. Och jag tror att vi inte är så många som känner just så, men de som faktiskt gör det är nog bönder av olika slag!

Så vi får se vad vi hittar på imorgon. Hur mycket regn som faktiskt kommer. Det har ju ändrats ett antal gånger redan då inte jättemycket att lita på heller…

Men jag hoppas att ni alla får en bra midsommar ändå! Allt där ute behöver regn just nu. Så tänk på allt ni ser i naturen, växtligheten jublar av lycka att få sin törst släckt. För det är ju det vi alla lever av, att jorden ska ge oss mat och att kretsloppet ska fungera. Så det kanske gör att det känns lite bättre att måsta ha regnjacka över klänningen 😉

Godnatt!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.