En dröm har gått i uppfyllelse!!

Jag är i extas.

En barndomsdröm har gått i uppfyllels

C kom hem från Borta-jobb nu ikväll, han ringde och sa att göra i ordning kläckmaskinen för han hade fixat ankägg! Jag ÄLSKAR ankor, har alltid gjort. Men aldrig haft några eller ens knappt varit i närheten av ankor. Men blir alltid helt till mig när jag ser vilda och hela jag vill ha!

Jag blir helt lycklig och börjar göra i ordning maskinen. Tänker och hoppas att något av tre ägg kommer att bli en hona och börjar fundera på om de kommer måsta bo inne med oss nu i höst när det börjar bli kallt ute. När C kommer hem, bär ut en stor (?) låda ur bilen…

Och där ligger tre underbara varelser! Han har alltså fixat ankor till sin fru!! Det kom tårar av lycka och överraskning och jag hamnade också halvt i chock tror jag!

JAG HAR ANKOR!

En sån kärleksgest va?! Min C ❤

Så nu blir det lite planering vart och hur vi ska ha dom i vinter och lite akut läsa på om dessa djur!

Herregud vilken fredag det här blev! Trevlig helg hörrni!

 

2 reaktioner till “En dröm har gått i uppfyllelse!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.