Julmarknad i spöregn.

Jag hade en heldag på Borta-gården i fredags.

På vägen hem hämtades både barn och gammelmormor upp och efter en dusch och så åkte vi till mor och far. Mamma fyllde år!

Moster Fanny hade ju kommit hem över helgen också så det blev ett himla kalas!

Och igår var vi alla pepp på Julmarknad i Bönhamn. Mysigaste stället där man går bland sjöbodar och kikar. Men idag öste regnet ner.

Vi var ut hemma på gården på morgonen till lagårn och efter den stunden genomblöta i kläderna.

Men vi bytte om gav oss iväg på marknaden ändå! Vi chansar att det inte regnar så mycket. Men det gjorde det och att försöka finna den där julstämningen var inte det lättaste en dag som denna. Piskande regn och paraplyer som vändes aviga.

Min far stod också där med alla sina fina grejer han gör i armeringsjärn! Ställningar att ha i trädgården, bollar med marshaller eller vintertid med ljusslingor, bara fantasin sätter gränser!

Inte så bra bilder som gör de rättvisa men de är såå läckra alltså!

När lilla pojken fått en hamburgare, mamman hade både honung och hällakaka och vi var blöt inpå skinnet ja, då åkte vi hem!

Lilla Stumpan hade det bäst där hon låg nerbäddad i vagnen genom hela altet.

Fanny hängde med oss hem sen och vi hade innemys med varm choklad, pepparkaksbak och julmusik medans regnet smattrade ute och övergick i snö.

En oväntad trötthet slog till på kvällen och jag fick avbryta detta inlägg som jag började på och få och lägga mig. En dag med regn och bak suger mycket  energi verkar det som!

Idag har vi söndag. Snön har blivit till regn igen så inga snögubbar blir det. Lite att göra finns på listan så vi får se vart det bär.

Ha en fin andra advent kära ni!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.