Hedvig 2 år.

Igår, 27 februari var det en firardag här igen! Vi har ju som ett födelsedagsmaraton här i början av året i vår familj och igår var det den yngstes tur.

Hedvig 2 år.

Med morgonpaket från mamman och pappan.

Den lilla bäbisen som knappt märktes av under hennes första år. Bara var. Fann sig i allt, sov fyratimmars varje dag och var allmänt nöjd.

Men detta senaste år. Från att hon fyllde ett år var det som att vända på en hand! Helt plötsligt är hon en vääldigt bestämd ung dam! Det hörs när hon inte får som hon vill om man säger så… Otroligt viljestark och har satt oss i situationer där man känner sig som en förstagångsförälder. Slänger sig på golvet i tårar när det går emot henne och vägrar mat om hon är på dåligt humör. Men samtidigt är hon i nästa sekund världens charmtroll! Kan bli så glad att hon nästan spricker, tokar sig för att man ska skratta åt henne och är så go och gosig att man aldrig vill släppa taget oom den där stora gosekramen hon ger, eller bara vill mysa i knät.

Kvällspaket av mormor, morfar och Gammelmormor.

Istället för sin bror som har sina känslor på insidan har Hedvig dom väldigt nära till hands och spelar ut allt! Vår lilla Dramaqueen går hon under namnet som här också.

Semlor utan florsocker ser kanske inte rolig ut men slänger man ner det sista man har till mandelmassan dagen innan så blev det slut till dekorationen. Men ooo så goda de var ändå!!
Och de där lockarna i håret som växer och växer.

Så himla häftigt det här med barnen. Hur otroligt olika det kan bli! Av samma föräldrar och förutsättningar så växer det en så stark individ och det är så häftigt att se hur de blir små egna människor, med egna personligheter och intressen.

Älskade lillunge, nu är du två hela år!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.