Skönt att komma hem.

En ledig dag idag. Men vi var uppe tidigt imorse ändå hela familjen för att åka till ända till Birsta och hämta farmor och farfars bil på verkstaden.

Pappan swishade hem på en gång men när vi ändå var i stan så måste vi ju passa på med lite shopping! Oo så det kändes länge sedan. Men vi var ju så himla tidiga att det var långt till att något öppnade men vi gjorde en smart runda. Började med Coop som var typ det enda som var öppet, Granngården näst på tur, väntade in Lager 157 och till sist Ikea. Vi hängde på låset typ på varje ställe och trängdes inte alls med nått folk!

Efter lunch åkte vi hemåt igen. Trötta efter intensiva timmar som varken barn eller mamma är vana med riktigt. Stadsmiljön, och nu med en tvååring som minsann inte vill sitta i nån vagn längre utan gärna gå med och göra exakt det som storebror gör. Den kombon kan ibland bli en aning svettig men jag tycker ändå att det gick bra.

Skönt att vara hemma tycker Lilla P.

Skönt var det att rulla in på gården igen i alla fall. Utetimmar följde med fordring av djuren och plock på gården. Majbrasan fylldes på lite men den tänder vi inte ikväll.

C kom hem till den sena middagen från jobb och energin känns slut för dagen.

Barnen sover och vi ska ta bara ta det lugnt min man och jag ikväll.

Jag hoppas ni får en fin valborg med eller utan brasa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.