Uppdatering om tredje hjärtat i magen.

Hur går det nu med magen egentligen? Hur mår du?

Tja, jag har mått illa och spytt dagligen till typ nu. Det har alltså inte velat släppa. Men bara nu, senaste veckan har det som dämpats lite och jag hoppas att det nu går åt rätt håll.

Något annat som hänt i veckan är;

Det har sagt plopp! En magen har hoppat fram.

Det är full rulle där inne. Nog har jag känt rörelser länge men nu är det rena rama gympapassen som körs! Vilket vi också fick se på det där efterlängtade ultraljudet för ett tag sedan. Sprattel och vinkningar och det där underbara lilla tickande hjärtat som såg ut att må hur gott som helst, till skillnad från sin mamma. Men så himla skönt det är att få det bekräftat, att åtminstone min lilla inneboende verkar ha det fint. Då kan jag ta och orka med illamåendet ett tag till.

Vi har ju faktiskt tippat över halvtid också. Det känns ändå som att det går i en himla fart!

Lite smått panikkänsla dock över att det börjar kännas i de där fogarna redan… Men det är ju bara att vänta och se hur det utvecklar sig, eller kanske det inte blir värre än såhär på ett tag? Vi får hoppas.

En liten uppdatering om den växande magen. Nu har vi tagit helg, jag och barn i alla fall. Pappa C kör på som vanligt. Det kom världens regn igår på det vi hade slagit som är tänkt att balas imorgon… Får väl se hur det har torkat.

God natt från mig!

3 reaktioner till “Uppdatering om tredje hjärtat i magen.

  1. Grattis till miraklet i magen din ❤ gissar jag rätt med början/mitten av januari? Väntar själv en februaribebis och magen är redan … 🙈 jösses!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.