Fantastiska illustrationer med på utflykt.

I samarbete med eplaros.se och Emma Jansson.

Utflykter, i stort och smått. Ett berg, vid havet, en sväng till skogen eller bara att gå utanför dörren ner på åkrarna mot sjön.

Det är något jag älskar att göra, ibland en dagstur men ibland också bara att äta melliset ute, på sten ett stenkast från huset.

Det behövs inte mer än så, men det ger så mycket. Frisk luft i lungorna, kroppen i rörelse, fantasilekande för barnen och att få upptäcka naturen. Dess årstider, skiftningar, och friheten.

Och med på våra utflykter nu har vi riktiga favoritmuggar. Galet förtjust är jag i Emma och hennes illustrationer! Det liksom skriker, landsbygd, natur, skog och allt detta underbara i hennes tecknande. Sedan att hon tar dessa ljuvliga illustrationer och sätter på allt möjligt härligt att ha i vardagen från muggar och kuddfodral, till tuber/multiscarfs och böcker gör att man vill ha allt i hennes webbshop!

Jag menar, titta dessa emaljmuggar! Hur fina?! Motivet är tryckt i sverige, det går att diska i maskin och den svarta randen är handmålad.

Att dricka varm choklad ur en mugg med djur och fina färger tycker även Hedvig är en lyx.

Denna med kor och andra djur heter Klövergården.

Och denna härliga med ett gäng höns heter Hönsyoga.

En annan dag tar vi en promenad. Har med oss bara en vattenflaska och tar vätskepaus på en bal.

Och att få byta ut den tråkiga vattenflaskan i plast mot en i rostfritt stål, med ett motiv som passar en koälskare som handen i handsken ger en materiell glädje. HÄR finns den.

In och njut av ljuvligheterna i hennes webshop, hos en småföretagare som bor och verkar på landsbygden. Blir ni lika frälst som jag?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.