Havsluft.

Några dagar hemmagrejande. Det är det vi gör vi är hela familjen. Gårdsgrejande. Eller ja, oavsett om pappan är hemma eller inte så grejar vi runt på gården. Men det blir ju på ett litet annat vis när man är två vuxna på en drös barn. Och igår efter att jag ströat lagrån så tog jag ”innetjänst”. Passade på med lite innefix, tvätt och sånt i lite mera lugn och ro när resten av gänget var ute. C och barn fick till ett till hörn på gården fri från skrot och gegg (typ). En fläck i taget tänker vi.

Han har nu helg på borta-gården. Och eftersom att vi ströade och så igår är det hellugnt i lagårn idag och vi tog då tillfället i akt att göra en utflykt. Det passade även med kusin Nathalie och hennes knoddar också!

Jag önskade mig hav och Norrfällsviken fick det bli.

Och hon där i mitten, överlycklig att få träffa lite bästa kompisar efter att inte ha träffat några lekkompisar alls på en månad.

Barn och hundar lyckliga att springa på stranden.

Och mammor med kaffekopp och pratstund. Gott, så gott hela alltet.

Väl hemma mera utetid. Det serverades havregrynsgröt och ägg till middag, lördagsmiddag delux va! Men trötta av all uteluft, blåsig uteluft dessutom, och inget planerat middagsförslag så blev det så idag. Gissar på väldigt lättnattade barn ikväll. Även mamman ska ha en väldigt lugn kväll och inget mer ”fix” för idag.

Bra så.

2 reaktioner till “Havsluft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.