Lite sommarlovs känsla.

Dagarna går. För det mesta är det vi, jag och trion som har sommarvardag. Men då och då kommer pappan hem. Det passas såklart på då att göras massa jobb, antingen hela familjen eller så susar han iväg och kör ihop balar, fixar stängsel eller så. Så slipper jag tänka på precis allt sånt hela tiden också med tre barn runt hasor och höft.

Som härom dagen då han kom hem en sväng över dagen. Lilla P önskade fiska så att så fick det bli.

Några små rackare fick vi upp och det fastande fisk på båda barnens spö – kul!

Har ni med barn sett Fiska med Anders på SVT? Är man inte fiskeentusiast så blir man! Så bra program, för både stora och små!

Vi gjorde en utflykt. Tanken var Bönhamn men vi vände då det var galet med bilar och folk i den lilla hamnen. Toppar besöksantalet i år tro? Turister som kommer till vår vackra bygd är vi vana men med årets alla extra hemmestrare känns det som att det är i överflöd! Kul och bra för bygden men tänk ändå på avstånd och så, både inhemska och de som kommer utifrån. Viruset är inte borta bara för att man har semester.

Men, vi fick det ännu bättre än ursprungsplanen.

Det gav ett lugn inombords.

Och igårkväll en middag hos goda vänner. Så himmelens trevligt!

Man kan säga att jag och barn har haft sommarlovskänsla de här senaste dagarna. Ja förutom Pontus då som satt en heldag i traktorn och slog gräs med pappan istället för att åka och bada! Äpplet faller inte långt ifrån…

En reaktion till “Lite sommarlovs känsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.