Något spännande

Ja hallå, hallå.

Kossan reste sig igår, tack och lov!

Imorgon händer det något stort. C ska vara med i Debatt i svt 1, debatt mot en vegan som tycker att alla borde sluta dricka mjölk. Så idag har han suttit mycket i telefon och framför datorn. Allt för att samla på sin information. Superläskigt tycker jag då vi vet att det allt som oftast är ganska omöjligt att diskutera och resonera med en vegan med starka åsikter…Men det är väl det som är tanken med Debatt. Det ska just debatteras, mellan två motsatser.

Så imorgon eftermiddag åker han ner till Göteborg och stannar borta över natten. Så spännande.

Lilla P var inne med pappan och jag gick till lagårn. C gick ut när jag kom in och halmade åt kvigor och körde mat till dom. Han har precis kommit in. Så nu är det en stund kvar och Modus på tv innan sängen kallar.

Jag har målat ett varv på en stol också så nu är två klara. Hejdå mintgrön! Jag tycker egentligen att det är är en himla fin färg på denna gamla möbel, speciell men det skär sig nått ohyggligt i vårat kök!

Vackra pinnstolar med detaljer. Och där bakom skymtar ni det ny hemkomna gamla skåpet. Det ska upp tavlor och prydas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.