En vanlig morgon men extra lyx och pirr.

Här har vi en sån där typisk morgon. Jag har kommit in från ett morgonpass i lagårn, ätit morgongröten och gosat med mina killar. Fast helt vanlig är den inte. Till morgongröten lyxades det till med en brödbit. En brödbit så go att man sitter och mmmm-ar medans det äts. Snodde ihop ett bröd sent igårkväll. Jo det provsmakades förstås en bit då också. Sådär rykande färskt och himmelsk gott! Ett dinkelbröd som känns dölyxigt men är det enklaste jag någonsin gjort. Win-win! Och förutom ett lyxigt bröd har vi fått en lyxig natt. Lilla P har slagit rekord i sammanhängade sovtimmar! Ingen vakning inatt, första gången på nio månader (Ja, ungen blir NIO månader imorgon!), vilken grej! Han vaknade till i sin säng då jag gick till lagårn men somnade om hos pappan direkt igen.

Men förutom lyx i massor så är det även en lite spänd och nervös stämning här i huset. Debatt-dag. C är nervös och vi försöker prata igenom och förhöra på ev. kommande frågor och så. Sen är det ju en debatt och man kan inte veta vad som kommer att tas upp så det är bara att försöka slappna av och ta det som det kommer. C vet vad han pratar om så det gäller bara att behålla lugnet och kunna sätta ord på det han vill säga. Men det kommer nog att gå galant!

Han har gått ut nu för att utfodra och sedan i eftermiddag ska han skjutsas till flyget som tar han ner till Göteborg. Drängen har sin planerade torsdagseftermiddag i lagårn, passande nog, och tur att han kunde ta morgonen imorgonbitti. Funkar ju inge bra att vara själv med Lilla P en morgon med mjölkning…

Så en lyxig och pirrig morgon utöver det vanliga men ändå en sån där helt vanlig morgon.

Och ni som vill se på min man i Debatt ikväll så sitt uppe och titta kl.22 i svt 1. Sent jag vet men jag kommer såklart att sitta bänkad!

Lilla P chillar med välleflaskan i soffan och förstår inte alls varför mamma och pappa är så nerviga denna morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.