Snart dags i rutan!

Och där damp jag ner i soffan. Jisses vilken dag!

Imorse klev jag upp och mjölkade. Efter frukost gick vi alla tre ut och grejade. Stuvade in kvigor som var utanför tråden och hjälptes åt att köra mat åt alla djur överallt. Lilla P satt och hejade på hela tiden från vagnen. Sedan bytte vi om packade in oss i bilen. Mot staden. Jag fick en stund att springa ärenden på stan medans C åkte och pratade traktorer. Vi fikade tillsammans innan det var dags att åka mot flygplatsen.

När vi var där mitt på stan ringer person på person, både till mig och C – Det är kvigor utanför tråden!

Shit. Vad gör man liksom. Där går vi 10 mil hemifrån och har ett plan att passa. Vi hoppades helt enkelt att de inte skulle gå på vägen (vilket de höll sig ifrån också). Så efter att ha pussat pappan hejdå åkte vi raka vägen hem. Mamma/mormor slutade precis jobbet och stannade till på gården. Hon väntade på mig och hjälptes sedan åt att få in kvigorna. De fick komma in i lagårn då de verkar som att de har hittat ett kryphål, eller hoppar över!

Så, djur på rätt sida stängsel, innanför väggar så gick Lilla P och jag in. Drängen i lagårn som vanligt på torsdagskvällar, som passar extra bra just idag då C är borta. Lek, mat och läggning av en Liten P och sedan själv mat i magen. Ett välbehövligt svep med dammsugaren också nu innan jag pustar ut för kvällen.

Eller pustar och pustar, den är ju inte slut än!

Här sitter jag pirrig i magen och har precis pratat med C för sista gången innan han dyker upp i rutan. Nervös men otroligt taggad är han inför kvällens Debatt mot en vegan som tycker att vi inte ska dricka mjölk överhuvudtaget.

Sent börjar det men vad gör det när mannen är på tv! 22.00 på SVT 1.

Hoho, trevlig kväll där ute!

-Pappa vi hejar på dig! ❤

3 reaktioner till “Snart dags i rutan!

  1. All heder åt gubben din.Tyvärr så fanns de folk i studion som inte var på samma planet som vi.Fortsätt att kämpa vidare vi behöver er bönder.Våga satsa mot era mål som jag hoppas att ni har.Tack för ordet

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.