Vi fortsätter imorgon.

Och jag som hade tänkt skriva ett inlägg ikväll om gårdagen och idag såklart men jag får ta det mer detaljerat imorgon.

C fyllde ju år igår! En riktigt hektisk dag där jag egentligen skulle åka på jobbet men det blev inte så. Men tårta hann det bli på kvällen i alla fall.

Imorse klev jag upp före tuppen för att åka på andra gården och mjölka. En tur med svärfar och Lilla P till stan för ett viktigt (äntligen!) ärende och sedan massa grejsande hemma. C har invigt det nya ekipaget (en frontslåtterkross) och slår åt en grannbonde.

Kvällen blev inte som tänkt. Hämtade Lilla P som åkt med pappan i traktorn ett par timmar för att lägga till kvällen. Tänkte natta ute i vagnen så jag kunde fortsätta med jobb men det gick icke.

Han som brukar somnat på en halv minut i vagnen skulle till allt var det var värt INTE somna. C kom hem, gav oss en puss och drog iväg på nästa jobb. Mycket för hann också de här dagarna alltså. Farfar Hans tog över dragandet av vagn så jag kunde åtminstone köra fram balar dit det behövdes. Vi byttes sedan av så han såg till att skotta fodret till alla små och jag gick in med min trötta illbatting.

Men nu. Drygt två (!) timmar senare sover Lilla P. Mamman är helt slut efter en lång dag och jobbigt avslut på kvällen och imorgon väntar ännu en sån där tupptidig morgon så nu släpper jag allt det andra jag planerat att göra ikväll och går och lägger mig.

Men vi hörs igen imorgon, godnatt!


Vi åkte till pappa C på eftermiddagen. Den grejen fram är alltså ny för i år med den så slår man ännu mera på en gång så det går fortare.

Lilla P var överlycklig att titta på traktorn och pussa på pappan såklart. Så att han fick åka med en stund var ju kalas! Mamman och farfarn åkte hem och stängslade lite.

Far och son i traktorn, en syn som får mitt mammahjärta-fruhjärta-familjehjärta att smälta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.