Lugnet för huvudet.

Regn, regn, regn. Typ så har det varit hela dagen. Jag njuter av att vara helt ledig. Åkte en snabbis fram och tillbaka med Moster Fanny till lillstan då hon hade ett litet ärende. Bara för att man kan liksom. Vi fikade gófika på café, bara en sån sak!

Väl hemma så passade jag på att sommarfixa lite. När det ändå var tråkväder ute. Spetsgardinerna kom fram inne rummet till alla fönster och de vita sommarkapporna hänger på plats i köket. Ljust och fräscht!

Men det tog stopp där. Av städenergin som jag hade helt andra planer för egentligen. Åkte och handlade mat och gjorde tacos till oss tre i huset, Lilla P, farfar Hans och jag. Och tröttheten vill icke ge med sig. Det är nog regnet ute som gör det. Eller den så kommer det nu efter en rätt intensiv tid. Häftigt ändå att man då faktiskt kan ta en sån här dag. En lugn dag. Inte måsta ut och mjölka, utfodra osv. Att inte ha så många stressande måste i huvudet hela tiden. Utan faktiskt få vara trött och slö. Ändå har det inte varit många minuter sittandes idag men det där lugnet för huvudet, det är det jag menar. Och nu är det kväller och jag ska alldeles snart åka och hämta hem min C. Något knas med bilen nu som vi köpte härom veckan! Man blir ju så trött! Aja, hoppas det inte är något större fel.  Så godnatt och trevlig lördagkväll alla ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.