Den där träningen alltså!

Nämen, här sitter jag igen, Klockan är sen och jag är vaken. Jag som lovat mig själv att jag skulle lägga mig i tid idag.

Jag skyller på springturen jag tog ikväll. Jag har jobbat på Borta-gården hela dagen, ilade hem för att hämta den Lilla på dagis. Jag hade en hel sån där lista i huvudet som jag skulle göra i eftermiddag/kväll. Men efter att Lilla P och jag ätit raggmunkar på dinkelmjölk till middag så tog all energi slut. Efter lite krångel på borta-gården och ett par timmar kutandes efter kor som skulle hem i gassande sol så med mat i magen så segade kroppen liksom ihop.

Så efter att ha gett upp allt vad jag hade tänkt göra i ett typ sovande tillstånd så NÄ. En springtur med vagnen hade jag tänkt ta så det bestämde jag mig för att göra, eller i alla fall ta en då prommis när Lilla P skulle sova.

Så jag drog mig upp ur den där sköna köksfåtöljen, snörade på mig skorna och så gick vi ut i den sköna sommarkvällen.

Världens sötaste Lilla P i udda pyjamas ärvd av mamman och mostern och så ugglemössan på toppen. Redo att hoppa i vagnen!

​Springturen som blev en prommis blev till slut en springtur ändå. Väl ute och igång så var det ju bara att springa såklart! Det jobbigaste är redan gjort, att ta sig ut när det inte lockar. 

Så en skön, svettig tur med sovande unge så kom jag hem och energin var tillbaka. Därför blev det en sen kväll igen. Jag kom på att plantera ut mina luktärtor, skotta mat till småkalvarna ute och fylla vatten till dom och sedan söva om Lilla P som vaknade sin vanliga tid uppe i sängen. 

En dusch på det och nu lite te och annat ätbart att fylla den lilla hungriga magen med. 

C är på körningsuppdrag men är på hemväg i detta nu. Han fick en ”tidig kväll” som vi skrattade lite åt. En tidig kväll är alltså kl.23. Ja, det beror på vad man jämför med!

Så jag sitter uppe och väntar tills han kommer hem. Jag är sådär skönt trött nu till skillnad från innan. Träningen alltså-den gör så mycket med en!

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.