Skrattar så vi kiknar.

Lilla P skjutsades på Järnsta på förmiddagen efter att vi ätit frukost och så.

Jag gick ut en sväng efter att ha slurpat en kaffekopp i lugn och ro. Extrastädning där kalvarna äter. Allt spill och sånt togs undan med Lilltraktorn och jag skottade även rent för hand. Det blir dåligt så himla fort nu! Ligger det på backen en dag så blir det varmgång på en gång och någon dag till så är det mögligt.

Mamma/mormor kom förbi så det blev en kaffekopp till. Och vips så var det dags att hämta Lilla P igen. Han har lite kortare dag på torsdagar. Och just idag så kom jag lite tidigare för att ha ett litet utvecklingssamtal. Att prata lite om hur det går för han och så. Och han stortrivs ju! Det är både vi och personalen överens om. Älskade, stora lilla unge, så bra det går att vara förskolebarn.

Och när vi kom så fortsatte jag och Lilla P med jobb. Han fick sitta med i traktorn när en ny bal kördes fram till kalvarna.

Sedan hade jag bjudit in Moster Fanny som kom efter jobbet. Bara för att umgås och bli bjuden på middag. Tråkigt att laga mat och vara ensam ikväll igen. Jag har ju Lilla P såklart men ja, ni fattar. Så vi har haft en supermysig kväll.

En lugn innekväll. Ja förutom en stund då vi såg en spindel i taket och fick lite panik. Stor var den och fin! Ljusgrön! Samtidigt så är det ju en spindel vilket är skitäckligt. Men jag kunde inte döda den, jag kände vad jag skulle få dåligt samvete över den fina spindeln. Men alldeles för rädd för att ta den på en flugsmälla och bära ut den.

Men efter lite rop och skrik och så och en Liten P som tittade förundrat på oss och undrade vad sjutton vi höll på med, så fick jag ut den; levande! Grön krabbspindel tror jag det kan ha varit efter lite googlande.

Och efter att Lilla P somnat för kvällen så snodde vi ihop lite grädde och frukt. Till det en massa tokskratt i soffan så att magen krampar. Faceswap på snapchat…herregud säger jag bara! Man byter ansikte med varandra och det ser helt sjukt ut! Samtidigt som det flera gånger blev; -”Har det bytt nu?” Haha ibland så måste vi vara väldigt lika alltså!! Haha ja herregud så vi har skrattat. Underbart.

Och jag fortsätter min lugna kväll. Fanny ilade hem för att se fotboll men det struntar jag i. Noll intresse.

Och det bästa är att pappa C är påväg hem! Inte natt-sent idag!

Så jag fortsätter här i soffan och inväntar han innan jag går och lägger mig.

Trevlig kväll!

Fångad in the moment. Mitt i jag-kan-inte-andas-skratt. Ansiktena är på rätt plats och vi skrattar så vi kiknar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.