Att säga ett litet hej.

Men hej, hörrni.

Det har inte varit så mycket aktivitet här de senaste dagarna, Jag har haft lite motivationsbrist, på det mesta faktiskt. Men hur skönt är det inte att få ha det ibland? Att inte behöva göra så mycket. Bara vara. Och den här helgen har det varit mest jag och min Lilla P. C har varit på Borta-gården rätt mycket, men alltid kommit hem på eftermiddagen/kvällen. Lyxigt tycker jag. Men imorgon drar andra skörden igång där så då blir det väl mer sena nätter.

Förutom hemmadagar och lite småfix här och där så har vi varit en sväng till stan idag. Jag, Moster Fanny och Lilla P. En bra stadstrip måste jag säga. Inte alls för många timmar och inköpslistan prickades av helt och hållet. Till och med jag fick till ett fynd! Jag som i princip gett upp min jakt på en långklänning som jag letat febrilt efter i två säsonger hittade en det första jag gjorde! Den hängde där, på en galge på Lager 157 för en hundring, bra start!

Och när vi kom hem hade vi besök av två vänner.

Och nu kör vi kväll. En tekopp och skorpa med ost i soffan. Imorgon är det jobb på Borta-gården även för mig.

Så med det önskar jag en trevlig kväll och godnatt.

Att plocka in en kvist Jersmin lite nu och då är lyx. Doftar ljuvligt i köket! Och äntligen blommar de sena pionerna också som får stå och dofta lite här och där.

En reaktion till “Att säga ett litet hej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.