Full håll i gång!

Hej där mitt i dagen!

Som bekant så var vi på en stadstur igår, jag, Lilla P och mamma/mormor. Lite påfyllning i den Lillas garderob där vi insett att han har fått ett litet skjut nu i storlek, Många byxor är helt plötsligt tight över rumpan och tröjorna även tröjorna sitter tightare över magen och blir kortare på längden. Ja, det är i alla fall lättare att shoppa till honom än till en själv. Jag var ute efter ett par tröjor. Bara en vanlig himla tröja! Typ -oj det blev lite kallt, jag drar på mig en tröja utanpå. Finns.Icke. Jag har kutat i varenda butik tror jag i jakt på en helt vanlig tröja (som inte kostar 500-600kr) men förgäves. Så antingen är det jag som är himla kräsen i smak eller så finns det helt enkelt inte. Det slutade med att jag hittade en tunn, mjuk fleecejacka på Intersport. Jaja, den är ju också varm…

Vi fikade såklart gófika och även fast mamman inte hittade nånting i klädväg hade vi ändå en fullproppad bil på hemvägen. Barnvagn, handelspåsar, ikeapåsar med blommor och en tunna till duplo som ligger över hela huset hemma, och så stängselstolp, tråd och saltstenar som låg både här och där inne i bilen där det fanns plats.

Lilla P och jag blev bjuden på middag hos mor och far när vi kom hem. Och där satt vi resten av kvällen. Pappa C kör och kör på Borta-gården och kom hem sådär halvsent men inte natt. 

Han åkte iväg på morgonen idag också men nu är det sista dagen de kör sedan är det klart och han är hemma med oss igen. Jag och Lilla P har packat ur den där proppisbilen på alla grejer. Städat ur en massa kläder i Lilla Ps lådor och fyllt på med de nya lite mer lössittande och rörligare kläderna. Och så ställt upp den nya lilla tunnan och fyllt den med alla klossar som ibland var jätteroligt att tömma ut igen, såklart men nu har vi i alla fall en uppsamlingsplats till allt duplo! 

Efter lunch åkte vi en snabbis till en liten bakluckeloppis i mor och fars by och mamman fyndade en lite söt tavla. Hem igen och den Lilla fick slumpra i vagnen. Jag har då passat på att köra en bal till häcken hos kalvarna, fyllt vatten överallt och klippt gräsmattan. Men nu tar jag en paus och skriver lite här. Ungen sover fortfarande vilket nu börjar bli i det längsta laget. Tänkte fortsätta med lite husstädning och ett träningspass ska jag försöka få till innan vi ska iväg igen på middag ikväll. 

En dag med full håll i gång, det gillar vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.