Ett kvällshej.

Hej och god sen kväll. Jag tänkte bara kika in här en snabbis innan jag slår igen mina blå.
Lilla P och jag, och mormorn och morfarn var på middag hos gammelmormor och gammelmorfar i lördags. C kunde inte vara med då de höll på med de sista timmarna av andraskörden på Borta-gården. Vi åt supergott och hade en trevlig kväll tills Lilla P började gnugga sig i ögonen och dags att åka hem och sova.
Söndag var en riktig söndag. C låg hela dagen då han åkt på en rejäl förkylning och det drog ner mig på nått vis också. Ingen energi till att göra ens några saker av de hundra jag hade tänkt. Men men, man måste få ha såna dagar också.
Idag har det inte blivit jobb på Borta-gården utan en hemmadag. Ett ärende avklardes och sedan har jag slagit ner stolp på livet. En ny lägda ska stängas ut som korna på hygget ska få beta på. Så jag har spettat ner trästolp så många vi hade kvar (det var ett gäng) eftersom att tanken är att de ska få bli bete även kommande år. Så det hann jag klart med i alla fall innan Lilla P skulle hämtas från dagis. Nu ska biten delas av med plaststolp bara och sedan dras ny tråd. C har skruvat precis hela dagen. Försökt fått till slotterkrossen med lagerhaveri och knivbyte.

Nu ikväll kom Fanny en sväng, det gäller att passa på att ses nu för om ett par dagar tar hon sitt sommarpack och drar norrut igen efter en hel sommar på hemmaplan. Den här gången är det skolbänken som väntar och det verkar hon supertaggad på!

Men nu är klockan sen och jag ska sova. Imorgon är Borta-gården som väntar. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.