JAG liksom!

Hej hej i tidig morgon.

Här sitter jag i ett tyst hus och äter frukost. Pojkarna sover gott på övervåningen och jag ska snart bege mig mot Borta-gården. Igår var en som vanligt också en jobbdag där. C var hemmavid under dagen så han kunde hämta på dagis så slapp jag stressa som en tok (som det alltid blir på slutet av dagen när man har en tid att passa!).

Vi åt lasagne från gårdagen, som var snabb att värma till hungriga magar. Sedan tog vi på oss skorna och gick ut, hela familjen. Ett sista ryck med det nya stängslet till ”Hygges-korna”. Plaststolpen sattes upp och tråden drogs runt.

Lilla P hittade lite gräsklipp precis när vi kom och skulle självklart mata kossorna…

Men sedan gick han med runt. Lite besvärligt att gå i långgräset med ibland fick man åka på pappans axlar om man hamnade allt för mycket efter. Bar handtag till mamman hjälpte han till med också.

Och innan vi ropade på kossorna fixades öppningen iordning och Lilla P gick in i nuvarande hagen. Jätteroligt att leka bergsklättring i den torkade leran (minns ni den där kvällen då vi flyttat djur och såg ut som lerhögar? Ja det var där vi höll på med det..), skorna flög tydligen av också.

Sen ropades det; -Kooooooosseernaaaaaa!

Och hela högen kom springandes glad i hågen. Mums säger Lovis!

Och när Muorna fått nytt att mumsa på var det läggdags för en liten. Ja vi tog en liten prommis runt gården först på tramptraktorn. Vilken härlig kväll! En värme som inte varit på länge.

Mamman och pappan satt sedan och tittade på fotbollen. H E R R E G U D tjejer! Jag stod och skrek i soffan. Jag liksom! Den mest ointresserade hockey och fotbollspersonen ever! Men tjejerna alltså , de är ta mig tusan så himla bra! Mycket hårade och tuffare än pojkarna… Och framförallt bättre! ​Ja herregud vilken match. Nej nu måste jag dra illa kvickt! Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.