Middag med vänner, mjölkningar och mys.

Det fanns inte en minut över igår att kika in här.

Jag började dagen tupptidigt med ett mjölkpass på andra gården. Kommer hem på förmiddagen och tänker att det skulle vara himla skönt med en powernap. Lilla P och C låg fortfarande (!) och snusade så jag kröp ner med dom och tänkte att ja, det blir väl de minutrar det blir då den Lilla borde vakna vilken sekund som helst. Vaknar till och kikar på klockan, tio i tio! En timme blev det!

Tydigen så hade Lilla P varit vaken ett par timmar mycket tidigare men somnat igen, så därav sovningen så himla länge. Vi åt frukost och så drog jag och Lilla P iväg till lilla stan. Ett par snabba ärenden bla handling på storIca och herregud vad jag inte gillar det! När man har sin lista men har ingen aning om vart allting är! Speciellt om man är lite stressad också… Men jag fick ihop allt på listan till slut och åkte hemåt.

En liten fika med pappan hemma och sedan börja greja. Gäster skulle anlända bara två små timmar bort. Så det kokades potatis, drogs en dammsugare och plockades krusbär i ett, typ. En potatissallad snoddes ihop, stora bordet dukades upp och en krusbärspaj förbereddes. Jo och så hann jag med en snabbdusch också. Som tur var kom det senare än det först var sagt och ingen var mer glad över det än jag! Så det hanns med det mesta innan de två paren rullade in på gården.

Grillen tändes och så blev det mat.

Och så fortsatte kvällen till natt. Gästerna skulle övernatta men jag gick och la mig där när klockan började ramla in på småtimmarna. Inte många timmars sömn förrän veckarklockan ringde imorse. Upp och iväg för ännu ett morgonpass i lagårn.

Och nu har jag kommit hem. Hämtade en Liten P som låg vaken i sängen med pappan och vi två har nu ätit frukost medans resten av huset sover. Jag skulle också vilja slumra lite men det får bli när Lilla P sover sin mitt-i-dagen-sovning.

Skönt i alla fall att jag inte har kvällsmjölkningen idag utan en ledig eftermiddag. Den ska jag nog ta vara på och bara ta det lugnt.

Grått och småregnigt ute också så det passar perfekt med en mysig, lugn, innedag. Men nu kommer Lilla P bärandes på skorna så en sväng måste vi nog ta oss ut i alla fall. Regnkläder på! Hoppas ni får en bra söndag ni också!

Kram så länge.

Ps. Min skärm har fått en spricka igen (!!!) så jag är okontaktbar på telefonen. Bara utifall någon har försökt fått tag i mig de senaste dagarna så vet ni varför. DS.

2 reaktioner till “Middag med vänner, mjölkningar och mys.

  1. Ett tips är att köpa ett ”extra glas” och sätta på skärmen, istället för de vanliga skyddsplasten som finns! Då spricker (oftast!!) extra glaset först och skyddar mobilen. Så tråkigt när skärmen spricker. Kram 😊

    Gilla

  2. Jag haar ju det!! Och den är full i småsprickor! Men nu blev det liksom en spricka på kanten, så skärmen tog stryk…! 😟

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.