Barnfria föräldrar på vift.

Här har vi morgon med gröt och tekopp. En liten har massor av energi och vaknade lite väl tidigt tyckte mamman som kom hem sent inatt. Men igår fick vi faktiskt sova till åtta! Tack Lilla P!

Ja vi hade en vanlig förmiddag här på gården igår. Pappa C och farfar Hans grejade lite lagårn. Jag och Lilla P körde balar till kossorna på betet och fyllde vatten överallt och så. Sen efter lunch la sig den Lilla i vagnen. Mamman och pappan hoppade in i duschen och piffade till sig. Fina kläder på och fräsch från topp till tå. Vi lämnade farfar Hans hemma med den sovande lilla och så åkte vi iväg, bara vi två. Vilken konstig känsla. Det känns som man glömt halva sig ungefär. Ingen unge att packa med och vagn och grejer och vart har man liksom börs och telefon och sånt? Fick leta fram nån slags handväska. Det var ju ingen skötväska med!

Vi stannade till på stan en sväng. Tog en fika på café, bara han och jag och sedan hade vi en liten, snabb lista att avverka. Vi åkte vidare mot dagens mål. 40-års fest hos en vän.

Vi höll till på en loge, fint utsmyckad med god buffe. En fin kväll tillsammans med vänner.

Det var en bit att köra hem så det blev natt när vi var hemma. Det hade gått som hur bra som helst med farfar och Lilla P här hemma. Så skönt att höra! Lite extra mysiga att krypa ner i sängen och borra in näsan i den där finlockiga håret när man varit borta större delen av dagen.

C sover fortfarande och planen för dagen är fortfarande öppen. I eftermiddag ska den här mamman till kossor på jobb. Det där nya stället ska besökas igen.

Så tills dess tar vi dagen som det kommer.

Godmorgon!

Det kommer att bli en förändring på bloggen inom kort. När vet jag inte riktigt, beror lite på hur smidigt det går men om det blir tyst ett litet tag så vet ni att det är något på gång. Men så lång tid ska de nog inte ta, vi får se helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.