Bäbisgos

Godkväll.

Idag har varit en sån där typisk vardag-mitt-i-veckan. Upp tupptidigt imorse, en rejäl gröttallrik och så iväg till Borta-gården. En heldag där med bla lite stängsling (dagens träning med spett) och så allt det vanliga såklart.

Hem där på eftermiddagen för att hämta Lilla P på dagis. Men C skulle precis i den vevan åka och hämta en balvagn så han svängde in och hämtade med traktorn, poppis! Mamman passade på att speeda på affärn och handla lite. Skönt att göra det ensam för en gång skull!

Hem för ett snabbt ihopkok av middag och en dusch sedan åkte vi på ett efterlängtat besök. En god vän har fått sin andra bäbis och nu kom vi äntligen iväg för att hälsa på det lilla knytet. Med en period med snuva har vi inte velat hälsa på såklart en lite nyfödd men nu så. En gudomligt god liten Harry! Han placerades i min famn och där låg han gott. Den här mamman med en egen i magen kan inte längta mer efter just bäbisgos! De lite större pojkarna lekte med traktorer och bilar tills de båda började gnugga sig i ögonen. Tack för mysig stund och gott fika!

Provade att sitta uppe och kika på Hollywoodfruarna och kors i taket det gick ju utan att somna. Men nu är det bumbs i säng som gäller, imorgon väntar borta-jobb igen.

Godnattpuss från oss!27721108342_cd2a853e3c_o

PS. Ni kan nu skrolla ner längst ner på sidan och där hittar ni en svart Blogkeen-symbol. Klicka på den så kan ni prenumerera och följa min blogg! DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.