Dagsplan i stöpet.

Dagsplanen gick i stöpet ganska på en gång idag. Efter att skjutsat Lilla P på dagis åkte jag till grannbygden för att hämta upp de förhoppningsvis färdiglagade punkadäcken till Lilltraktorn. Men de var inte alls klara och skulle heller inte bli det förrän efter helgen… Typiskt. Jag sprang in på trädgården där och fick med mig lite mer höstpassande till bron.

Väl hemma igen hoppade jag in i Brum-Brum för en massa balkörande. Men så starar inte den. Suck. Och C tog ju stora John Deeren imorse när han åkte så ingenting att dra igång den med heller! Nähäpp. Djuren fick klara sig dagen ut ändå. Inte katastrof såklart men det hade varit fint att hunnit köra balar överallt när Lilla P ändå inte var hemma. Älskar såklart att ha med han i arbetet men ibland är det himla skönt att bara köra på också. Så jag började dra in vattenslang som ligger ute istället. Den superlånga som går under vägen och till hygget. Och även i år komma ihåg att dra med ett snöre genom vägtrumman så vi enkelt får igenom slangen nästa år. Ni är väl många som sett på tv och Unga Bönder hur vi provade att köra igenom med radiostyrd traktor men att det slutade med att C fick krypa igenom hela trumman! Haha.

Jag slängde ihop det där höstfina också på bron innan det var dags att hämta den Lilla igen. En sväng till gammelmormor och gammelmorfar gjorde vi också.

IMG_3904 IMG_3902

Och när vi kommer hem så är farfar Hans här! Lilla P springer in i famnen och ger en stor kram!

Och innan läggdags var det såklart farfar som skulle läsa bok.

IMG_3908

Och när den Lilla till slut somnat så kom precis C hem från bortajobb. Jag gick ut och så hjälptes vi åt att dra igång Brum-Brum och köra balar till alla djur. Så det blev lite kvällsjobb för mamman och pappan. Perfekt då att farfar Hans kunde vara inne med ett vakande öra så kunde vi hjälpas åt så det gick fortare.

Så en dag som inte alls blev som planerat, men hur ofta blir det så? Det blir ju en dag ändå på ett eller annat vis.

Nu tänkte jag gå och lägga mig så godnatt från mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.