Hemmadag.

En morgon utan väckarklocka, ja förutom den där Lilla krabaten som såklart vaknar tidigt när mamma är hemma. Vi vaknar upp till en kylig morgon med en massa minusgrader. Pelletsbrännaren måste nog ställas upp lite då det ändå är kallt i huset, men vi myser med en tänd vedspis i köket och tassar omkring i tjocksockar.

Igår var en heldag på Borta-gården, den här veckans sista dag. Idag är det C som åker iväg på Borta-jobb hos en bekant och jag ska pyssla på lite här hemma på gården. En riktig jacka är nog ett måste idag i denna friska morgon. Lilla P ska snart skjutsas på dagis och jag ska åka och seminera en ko hos en grannbonde. IMG_3895 IMG_3893

God morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.