Och så tar vi kväll.

Det är kväll på gården. Jag pustar ut efter ännu en dag på Borta-gården bland kor och klövar. Nog börjar det kännas lite i kroppen att den är preggo. Men det har gått bra. Och det gäller bara att känna efter eftersom och lyssna på kroppens signaler.

Jag hann även idag hämta Lilla P på dagis på den där halvtimmeslängre tiden han haft de här två dagarna. Och när vi kom hem kom även pappan hem med sista lasset halmbalar han kört hem idag. Vi har fått bala halm av två bönder som tröskat men inte tar rätt på halmen (ja det blir ju halm kvar efter att man tagit kornet kornet ur axet) så det kändes självklart då det kommer gå åt mycket halm i vinter (som är svindyr att köpa!). Win-win liksom.

Vi har ätit middag tillsammans hela familjen och vips var det kväll och nattning. Inget mer har gjorts, mamman kände att en lugn kväll var behövlig.

Så här är middagen undandiskad, jag har hämtat upp ved från källaren och vedspisen sprakar rogivande och sprider govärme i det lite småkyliga huset. Nyduschad och i kväll i gosig fleece. Pappa C har nattat djur och Liten och nu tar vi det hur lugnt som helst i soffan med tända ljus. Fint avslut på denna dag!

IMG_3877 IMG_3880 IMG_3890

Trevlig kväll till er med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.