En oläglig smitning.

Vi piffade oss lite och åkte till grannbygden på restaurang igår. Bara det att sätta på sig en finare blus, lite smink på och åka iväg för middag känns ju superlyxigt. Och så den lilla detaljen att kunna åka iväg på eftermiddagen vid ”normal” middagstid. Och inte stressa som en galning efter att måsta göra lagårn först och förhoppningsvis hinna innan köket stänger, typ. Vi firade att farfar Hans båt nu äntligen är uppe på land och omhändertagen inför vintern.

Lilla P hade på sin finskjorta och såg ut som en riktig storpojke. ”Mamma smaka på halsbandet”.

IMG_3931 IMG_3932

MEN.

När vi satt där och åt himmelsk god mat, en regnbågsforell med potatismos och skagenröra i mitt fall så ringer telefonen. En kviga är ute. Nu har vi inte haft rymmare på typ tre månader men så nu, när vi sitter i lugn och ro och äter god mat på restaurang (hur ofta händer det liksom) så får någon för sig att ta sig ut. Så det blev ett stressigt avslut på den goda middagen och ilfart hem. Aldrig roligt att ha djur på fel sida stängslet men nu är det kolsvart ute och det blir inte roligt när det går ut på vägen! Men hon stod lugnt och betade på gräsmattan bredvid tråden med de andra på andra sidan. In med henne och en snabbkoll på strömmen, vilket visade väldigt lite ström…

Så idag blir det felsökning av tråd. Yeay.

Vi har haft morgon en bra stund med morgongröten i magen. Så en kaffekopp på det här så ska vi dra igång med denna söndag.  Hoppas ni får en bra dag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.