Upp som en sol, ner som en pannkaka!

Dagen började ju så himla fint igår. Med lugnt morgonmys tillsammans med min Lilla och sedan en härlig prommis i efterlängtad sol. Lilla P somnade gott efter lunchen ute i vagnen och mamman hoppade i traktorn.

”Ska jag börja med att halma?”, tänkte jag. Det som är mest besvärligt tillsammans med Lilla P. Äsch, jag hiinner! Balklämman satt på John Deeren så jag började med att köra balar till djuren först. Det var ett antal som skulle ut så jag var lite stressad när jag blev klar. Inte så lång tid innan kvar innan Lilla P borde vakna. Så in i andra traktorn. Brum-Brum, stänga in djuren och så börja halma. Gick sådär, kraftuttaget ville inte starta och hej och hå. Men till slut gick det igång och det lilla som var kvar i rivaren blåstes ut. Sen vaknade Lilla P. Han fick hänga med direkt i traktorn eftersom att jag inte var klar. En ny bal las in i rivaren och efter det bara jävulskap! Det fastnade, kom lite, kom mycket, stopp igen, ut ur traktorn, in i traktorn, en liten som skulle underhållas, en mamma med preggohormoner och obefintlig stubin, stopp igen, djur som stod i vägen och samlade upp all halm som väl kom ut  precis framför grinden och på sig själva, preggot brusar upp, dumma djur! Försöker behärska sig inför den Lilla och inte skrika rakt ut allt för mycket och ja, h e r r e g u d.

Men de fick lite halm allihopa till slut och vi kunde gå in och äta mellis. Planen var att åka till lilla stan på eftermiddagen, gå några ärenden och sedan hälsa på Kusin Nathalie och hennes två bebbar. Men innan vi var inne, hade ätit och duschat så var klockan mycket och stan stängd. Men vi åkte till Nathalie ändå i alla fall lagom till middagstid och istället för att laga mat tillsammans (som tanken var) så beställde vi. Mat levererad direkt till dörren, vilken grej! Ha sånt man bara ser på tv ju! Haha lanits… Men det satt himla bra alltså. Trött och slut och på dåligt humör med noll motivation för matlagning så var det ett himla bra alternativ. Sedan hade vi en mysig kväll. Snusade bebbar och tittade på Så mycket bättre. En Liten P som slog rekord i vakentid  hela kvällen som for runt som en iller istället för att ge upp och somna. Men när vi väl satt i bilen var sömnen inte många minuter bort.

En dag som började upp som en sol men ner som en pannkaka! Tur att en mysig kväll räddade det hela.

Idag vaknar vi till vintertid. Nu är det på riktigt, den mörkare tiden är här. Lilla P kommer och går i stövlar här nu, så vi ska ta och gå ut en sväng. Byta ut pyjamasen först bara kanske! Solen skiner så den måste vi ju hälsa på, med mörkare tider och allt, ta till vara på ljuset! Sen ska denna morsa försöka sig på halmningen igen när den Lilla sover…Wish me luck!

Lilla P blir så som en storpojke i närheten av dessa små. Tremänningarna ❤

14875923_10211225210253998_1186380731_o

14881709_10211225209373976_1460896443_o 14881411_10211225204533855_411489559_o

Lilla familjen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.