Vackert i kylen och en servicefru.

Vi började dagen med att skjutsa på Järnsta i sån där racerstyle, med vagnen. Glad pojke sprang in och mamman promenerade tillbaka. Skön start på dagen, med en frisk joggning/prommistur.

Amning och mys med en vaken liten bäbis där på förmiddagen. C fixade en ny bult och skruvade ihop plogen som gick sönder igårkväll och åkte sedan iväg för fortsatt plöjning.

Vi åt lunch tillsammans först.

Har väl aldrig varit med om en vackrare äggkartong! Lika glad varje dag man öppnar och det ser ut såhär.

IMG_8160 IMG_8164

Lillsnoffsan bäddades sedan ner i vagnen och så gick vi ut. Städning av plast. Efter dessa vårstormar behövs lite plock både här och där…

Så det pysslade jag med tills det var dags att hämta hem Storebror igen. Gick in i tid för att hinna amma, åka på affärn och panta en stor säck flaskor. Superbra uträknat i tid men precis när jag ska sätta mig i bilen och åka mot dagis så ringer C och är stillastående. En låssprint på hydraulstången hade gått sönder och lossnat så jag fick kuta in på ”Järnis” och köpa (tur jag var där så precis!) och åka med den till han. Ett samtal till dagis bara att det blev några minuter sent till hämtning. Men det gick bra det med och C behövde inte stå still så länge när frun kunde serva så snabbt!

Och så har vi haft eftermiddag här hemma, jag och kidsen. Hämtat ägg direkt när vi kom hem från Järnsta. Lite sandlådelek innan matlagning och Fånga ballongen – spel.

Och syskonmys såklart.

IMG_8168

Pappan kom hem nu precis när jag höll på att gå ut med två trötta barn. Det måste skottas fram foder till kvigorna. Lilla P var lite motstridig och visste inte riktigt vad han ville. Men han fick på sig kläder till slut och väl ute en lycklig pojke. Sa godnatt och stängde luckan till hönsen och skottade för fulla muggar med sin lilla högaffel till kossorna.

Pappan hade lite kvalitetstid med Hedvig inne under tiden och nu nattar han storebror.

Energin är slut för dagen känns det som för mamman. Tror jag känner mig extra trött då man varit ute i denna nedra blåst hela dagen. Kallt blåser det också, nu vi vill vi ha lite vårvärme tack!

Så en lugn kväll blir det från och med nu, så trevlig kväll hörrni!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.