Tjejdag och beslutsångest.

I morse skjutsades Lilla P på Järnsta. Morsan hade duschat och kände sig himla fräsch. Och hur underbart var det inte att gå ut utanför dörren i bara t-shirt?!

IMG_8285IMG_8280

Sen åkte jag och min bäbis iväg. Vi girls bara! Mamman hade en tid att passa uppe i stan och efter det gjordes lite ärenden på stan. Det störta gjordes faktiskt på Jula! Vår stora, rejäla skottkärra som hängt med i massor av år, skottats dynga, dragit kalvar, ja flitigt använde med andra ord har gett upp helt. Och med lite mera trädgårdsprojekt så saknas en skottkärra att hiva jord och annat i. Riktiga skottkärror är rätt dyra och när det behovet inte är detsamma i lagårn längre så blev det en vanlig från Jula, till ett himla bra pris. Och till min förtjusning så fanns den där vanliga rostfria skottkärran i flera färger! Det skulle jag ha vetat om från början för nu stod jag där med världens beslutsångest vilken av de fina färgerna jag skulle ta!! Jo, jag måste ha tid att tänka på såna här beslut.Kan liksom inte bara ta nån… C brukar alltid ta upp att jag typ tar 20min på mig att välja glass. Så ni kan ju förstå valet av färg på skottkärra!?

Hur som helst så valde jag till sist och jag är himla nöjd! Lite färg till pallkragarna inhandlades också så nu är det bara att köra igång där ute!

Pappan har plöjt det sista idag! Wihoo! Vi åt tidig middag för att vara hos oss då vi alla var superhungriga efter några timmar på stan eller i traktor. Så just nu tar vi efter-maten-vila. Proppmätta blev vi allihopa efter en världsgod tacopaj jag snodde ihop.

Lilla pojken i familjen tyckte minsann att det skulle tränas och beordrade oss alla att inta olika platser.

Hedvig skulle ligga på träningsmattan, mamma på bollen och han själv skulle stå på händer mot väggen där mamma brukar göra det.

IMG_8287

Och så skulle han göra som mamma brukar göra på trigger point rullen.IMG_8292IMG_8291

Mamman tar träningsvila idag, förutom Lilla Ps pass då, hihi.

Nu tänkte vi gå ut igen. Maten har sjunkit undan lite och mamman vill ju skruva ihop sin fina skottkärra!

Trevlig kväll, och helg också för den delen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.