Tyst-möte-nivå.

Jag undrar hur lång en amaryllis kan bli egentligen?!

Den blommade strax efter jul och sen kom det en ny stjälk. Och den blev längre och längre med en knopp på toppen och nu är den ju nästan en meter!

Vi får väl se om den försvinner upp bakom gardinen och blommar eller om den inte kommer blomma alls!

Det är tidig morgon och jag sitter i min tystnad här med en kaffekopp och Kajsa-hunden.

Vi var hela familjen på lrfs årsmöte för lokalavdelningen igårkväll. Ganska lite folk så det blev sådär riktigt tyst så jag hade det jag gjorde att försöka hålla barnen på en tyst-möte-nivå. Där efter läggningstid egentligen så ni som har barn kanske förstår.. Så det lästes någon bok, stoppade lite bus, osv så jag hörde inte mycket under mötes gång men vi fikade semla och sen åkte jag och barn hem så fick C vara kvar till slutet.

Nåväl. Nu ska jag börja åka mot Borta-gården. Ha en fin dag såhär mitt i veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.